Romanian Facility Management Experience Days 2018

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

Romanian Facility Management Experience Days 2018

Mesajde mr marinel » Vin Noi 02, 2018 4:51 pm

Vă invităm să participați la cel mai important eveniment de facility management și servicii suport din Europa Centrală și de Est – Romanian Facility Management Experience Days 2018
sigla-cu-data.jpg
sigla-cu-data.jpg (1.79 MiB) Vizualizat de 2447 ori


După succesul de anul trecut, ROFMA – Asociația Română de Facility Management organizează și anul acesta, în perioada 8-10 noiembrie, o nouă ediție ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days. Desfășurată la Centrul Expozițional Romexpo sub sloganul Smart Digitizing Places, ediția din acest an are ca puncte centrale evoluțiile și provocările determinate de digitalizarea în workplace, property și facility management (IoT, Machine Learning, Big Data).

Orientat către nevoile reale ale pieței, ROFMEX oferă o platformă de promovare atât pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii și soluții, cât și pentru beneficiarii acestora, pe plan intern și internațional.

Promovare, educație și diseminare de know-how
Ca și anul trecut, timp de trei zile participanții la eveniment vor interacționa în cadrul celor 4 secțiuni componente:
1. Expoziție
2. Conferință
3. Evenimentele educaționale
4. Workshop Hub & Experience Area: simultan showroom și program de demonstrații, unde participanții văd, ating și examinează direct cele mai moderne echipamente, produse și soluții utilizate în activitățile de facility management și servicii suport.

Provocări, tendințe, inovații tehnologice și oportunități din domeniul administrării, întreținerii și operării spațiului construit
În acest an, pe lângă atragerea unui număr însemnat de firme expozante, am acordat o atenție deosebită și Conferinței ROFMEX 2018, invitând o serie de personalități internaționale de prestigiu și obținând (lista fiind în permanentă actualizare) confirmări de participare de la:

• Chris Moriarty, director British Institute of Facility Management (BIFM), inițiatorul și coordonatorul schimbării strategice a BIFM din acest an;
• Anne Lennox-Martin, consultant FM și una dintre cele mai influente personalități din FM-ul britanic, prezentă la ROFMEX 2018, de asemenea, și cu un curs intitulat „Getting the best value from your FM contracts”;
• Alenka Temeljotov Salaj, profesor la Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie, autoarea celui mai important studiu privind piața de FM din centrul si estul Europei;
• Mihaela Meslec de la Facultatea de Facility Management din Zurich, câștigătoare a premiului pentru cercetare pe anul 2018 oferit de asociația europeană de profil, EuroFM, pentru un studiu privind utilizarea BIM în FM (ce va fi prezentat și la ROFMEX).

Pe lângă discuțiile în plen, participanții la Conferința Internațională ROFMEX 2018 vor participa și la patru paneluri specializate:
• Property și facility management în țările din CEE – Puncte comune și diferențe
• Smart Digitizing Places – Digitalizare în workplace si facility management
• Comunicare, colaborare și concurență în gestionarea mediului construit
• Professional Women in Built Environment

ROFMEX 2018 pune la dispoziție mediul prielnic pentru derularea programului ROFMA de educare continuă și certificare a specialiștilor în workplace, property și facility management. Astfel, pe parcursul evenimentului vor fi organizate următoarele cursuri (lista se află în actualizare):
• Cursul ROFMA gratuit de inițiere în Facility Management
• Cursul „Getting the best value from your FM contracts” (Managementul contractelor de Facility Management), predat de Anne Lennox Martin (UK)
• Cursul „Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri”, predat de Bogdan Burlacu, IFMA trainer (Vancouver, Canada)
• Cursul introductiv „Digitalizare și senzoristică pentru Workplace și Facility Management”, predat de Cătălin Tănăsescu, BDM la ARCHIBUS Solution Center-Romania
• Cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri, predat de Cristian Isaincu, director de vânzări Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova de Sud.

Totodată, în cadrul ROFMEX va fi prezentă și „Anuala de arhitectură a OAR”, expoziția de prezentare a celor mai importante proiecte din anul 2017, în paralel cu o masă rotundă la care participă arhitecți-proiectanți-facility manageri. În același context se va desfășura și un seminar educațional cu focus pe legislația în domeniu organizat de Asociația Română pentru Dreptul Construcțiilor.

„Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunități și trenduri – cel mai important de acest gen din Europa Centrală și de Est – o manifestare ce vizează dezvoltarea sustenabilă a domeniilor FM și servicii suport. Pornind de la succesul ediției desfășurate în 2017, în acest an ne propunem să dezvoltam ROFMEX, sporindu-i influența asupra pieței de FM și a mediului de afaceri din regiune. Agenda este deocamdată în actualizare, însă deja se profilează un eveniment de succes, care va poziționa ROFMEX la un nou nivel pe plan european”, susțin organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment pe http://www.rofmex.ro.
rofmex-2018_mare.jpg
rofmex-2018_mare.jpg (757.24 KiB) Vizualizat de 2447 ori
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 319
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017