CONFERINTA “ENERGIA ÎN PRIZĂ” – EDITIA a VI-a

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

CONFERINTA “ENERGIA ÎN PRIZĂ” – EDITIA a VI-a

Mesajde mr marinel » Mie Aug 29, 2018 3:48 pm

Conferinta "ENERGIA IN PRIZA” a ajuns la a VI-a editie

energia-banner728x90_2018.jpg
energia-banner728x90_2018.jpg (27.25 KiB) Vizualizat de 2802 ori

Grupul de presa BURSA organizeaza cea de-a VI-a editie a Conferintei "ENERGIA ÎN PRIZA”, pe 6 septembrie 2018, începând cu ora 9:30, la sediul ELECTRICA SA din bd. Grigore Alexandrescu nr. 9, sala Radu Zane, din Bucuresti.

Printre temele propuse spre dezbatere in cadrul evenimentului se regasesc: Planul Naţional Integrat Energie şi Schimbări Climatice (PNIESC) – stadiul elaborării şi adoptării; Priorităţile energetice ale României în perioada preşedinţiei Consiliului UE; Strategia Energetică a României – în dezbatere de 3 ani, ce ne împiedică să o adoptăm? Soluţii pentru stimularea şi finanţarea investiţiilor pe termen lung în distribuţia energiei electrice şi gazelor naturale; Stadiul marilor proiecte de investiţii în sectorul producţiei de energie electrică şi gaze naturale; Stadiul liberalizării pieţelor – evoluţii, lichiditate, nevoia pentru un nou design; Consumatorul vulnerabil de energie – pe când o schemă adecvată de protecţie? Legea off shore pentru gazele din Marea Neagră – impactul asupra deciziilor de investiţii şi evoluţiei preţurilor; Eficienţa energetică; Viitorul energiei regenerabile – impactul noii legislaţii şi apariţia primilor prosumeri.


La conferinţă vor fi prezenţi aproximativ 150 de participanţi: Companii din sectorul energetic: producători, furnizori, distribuitori de energie şi gaze;Companii mari consumatoare din toate domeniile de activitate;Autorităţi de reglementare; Asociaţii si organizaţii de profil; Companii de consultanţă şi avocatură; Bănci/ instituţii financiare; Mass-media.

Pentru membrii Asociatiei Romane a Electricienilor - AREL taxa de participare este de 40 de euro + TVA (fata de 60 de euro + TVA)


Contact: Alexandra Radu, 0725.558.165,
e-mail : publicitate@bursa.ro
http://www.bursa.ro/energia-2018/
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 319
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017