"Trofeul Electricianul Anului 2009"

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

"Trofeul Electricianul Anului 2009"

Mesajde ioncalota » Sâm Aug 29, 2009 8:37 am

Regulamentul Concursului National "Trofeul Electricianul Anului 2009", prima editie :

cap 1. Descriere
Unul dintre obiectivele prioritare ale Asociatiei Romane a Electricienilor AREL este dezvoltarea gradului de profesionalism si perfectionare a celor care activeaza in domeniul electric. AREL organizeaza frecvent cursuri si seminarii de perfectionare si intreprinde multe alte actiuni de popularizare a informatiei, inclusiv prin propria Editura AREL.
In spiritul acestui obiectiv si pentru stimularea competitiei si performantei in cadrul breslei electricienilor, AREL lanseaza, incepand cu acest an, un Concurs National in urma caruia se va decerna Trofeul „Electricianul Anului".
Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul expozitiei IEAS, care se va desfasura in perioada 15-18 septembrie 2009 la Palatul Parlamentului. DK Expo, organizatorul IEAS, detine statutul de partener in acest concurs.
AREL intentioneaza sa creeze o traditie din acest concurs anual si este disponibila si pentru alte parteneriate, mai ales ca este primul concurs care se organizeaza la nivel national in acest domeniu.

Cap 2. Criterii de inscriere si participare
La acest concurs se poate inscrie orice persoana majora de cetatenie romana care are calificare de electrician. La documentele de inscriere se vor atasa copii de pe cartea de identitate si actul de calificare.
Pentru participare la concurs se pot trimite urmatoarele genuri de documentatii, care sa prezinte activitatea si performantele celui care se inscrie, activitate desfasurata intr-o perioada de maximum un an in urma datei inscrierii :
-texte in care se prezinta cel inscris si activitatea sa in perioada 15 august 2008 – 15 august 2009;
-documente din care sa reiasa participarea efectiva la lucrari in domeniul electric;
-imagini care sa ateste tipul lucrarii/lucrarilor si participarea efectiva la realizarea lor;
-scheme si alte materiale tehnice care sa prezinte lucrarile;
-recomandari semnate de cei care confirma participarea celui inscris la respectivele lucrari;
-orice alt document care poate prezenta activitatea celui inscris.
Toti cei inscrisi in concurs vor beneficia de gratuitati si reduceri la actiunile desfasurate de AREL, pana la 31 dec 2009 precum si prioritati in actiunile informative.
Organizatorii nu isi asuma nici-o raspundere in cazul in care lucrarile inscrise folosesc elemente de continut (texte, imagini, scheme etc.) care incalca drepturile de autor sau de securitate a datelor. Intreaga raspundere apartine celui care a inscris lucrarea.

Cap 3. Perioada de inscriere
Documentele pentru inscriere in concurs se vor primi in perioada 15 iunie-15 august 2009. Ele pot fi expediate prin email la adresa asociatia.electricienilor@gmail.com , prin posta la sediul social AREL, Bucuresti, sector 4, str Padesu, nr.16 ,bl.15 ,ap.29, cod postal 041346 sau direct la sediul de lucru din Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr 225A, Incubator Afaceri .
Participantii au obligatia sa se asigure telefonic sau prin e-mail ca materialele necesare pentru inscriere au fost primite . Recomandam inscrierea din timp pentru a va asigura ca materialele au ajuns in timp util. Participantii nu vor plati nici un fel de taxa pentru participare. Ca bonus pentru inscriere, fiecare participant va primi din partea www.PortalElectric.Ro o luna de promovare ca Electrician Recomandat. Primii 10 inscrisi vor primi de asemenea gratuit Manualul pentru Electricieni si Instructiunea pentru bransamente aparute la Editura AREL.

Cap 4. Jurizarea
Prima etapa de jurizare va avea loc in perioada 16-31 august 2009, cand se va face preselectia celor 10 participanti la etapa finala. Juriul acestei etape este format din cei 5 presedinti ai sucursalelor AREL, adica din domnii :
-Iepure Ovidiu, presedinte sucursala Arad, specialist in sisteme de automatizari, casa inteligenta si energii regenerabile
-Fita Nicolae Daniel, presedinte sucursala Valea Jiului, specialist in energetica, securitatea muncii, medie si inalta tensiune, autorul Manualului pentru Electricieni aparut la Editura AREL
-Jiglaru George, presedinte sucursala Dolj, specialist in instalatii de utilizare si aparataje
-Gurguiatu Gelu, presedinte sucursala Galati, profesor universitar, specialist in calitatea energiei si echipamente energetice
-Chelaru Adi, presedinte sucursala Bacau, specialist in curenti slabi si sisteme de securitate
Juriul va aprecia calitatea lucrarilor, aplicarea tehnologiilor noi, respectarea legislatiei in domeniu, originalitatea, eficienta aplicatiei, nivelul de pregatire practica si teoretica, corectitudinea lucrarii, respectarea normelor de securitatea muncii, credibilitatea si acuratetea informatiilor etc.
Daca vor considera necesar membrii juriului pot contacta participantii la concurs pentru a cere completari sau a verifica veridicitatea celor prezentate.
Etapa finala a concursului va avea loc in data de 17 septembrie, in cadrul IEAS 2009, cand cei 10 finalisti vor raspunde la un test grila de 30 de intrebari de cunostinte generale din domeniu electric. Acesta va conta in proportie de 20% din punctajul final. Juriul care va delibera clasamentul final va fi numit in data de 1 septembrie de Consiliul Director AREL si va avea in componenta 5 membri dintre care un reprezentant AREL si 4 personalitati independente. Juriul va primi documentele celor 10 finalisti in mod anonim, lucrarile fiind securizate in prealabil.
Calcularea si anuntarea punctajului final se va realiza in cadrul evenimentului organizat de AREL in data de 17 septembrie, in prezenta concurentilor, a organizatorilor si a reprezentantilor presei care vor participa la eveniment.

Cap 5. Premii
Festivitatea de premiere va avea loc in data de 17 septembrie, cand AREL organizeaza simpozionul tehnic din cadrul IEAS.
Se vor decerna "Trofeul Electricianul Anului" si locurile 1,2 si 3 ale concursului.
Premiile vor consta in diplome, trofee, echipamente, aparate si alte obiecte oferite de sponsori, dar si de organizatori, iar castigatorii vor beneficia si de promovare mediatica.
Castigatorul Trofeului va primi de asemenea diploma si statutul de Membru de Onoare al Asociatiei Romane a Electricienilor, asta insemnand printre altele ca nu va mai plati toata viata cotizatie la AREL.
Atat juriul cat si organizatorii pot decide acordarea si unor altor premii sau mentiuni speciale .

Cap 6. Dispozitii finale
Daca se va dovedi ca un participant a trimis documente false pentru participare la acest concurs el va fi eliminat definitiv, inclusiv de la viitoarele concursuri anuale.
Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.
Suntem mereu la curent, Suntem mereu in priza
http://www.PortalElectric.Ro
ioncalota
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 16
Membru din: Joi Aug 13, 2009 6:59 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017