Regulamentul Concursului National Electricianul Anului 2011

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

Regulamentul Concursului National Electricianul Anului 2011

Mesajde mr marinel » Sâm Sep 24, 2011 9:33 pm

CAP. I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului National "Electricianul Anului 2011" este Asociatia Romana a Electricienilor AREL, numita in continuare Organizator. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru toti participantii.

CAP. II. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada: 15 iulie - 07 Octombrie 2011.
Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul TIB Bucuresti, care se va desfasura in data de 7 Octombrie 2011 la Romexpo.

CAP. III. DREPTUL DE PARTICIPARE
La acest concurs poate participa orice persoana fizica majora care are o calificare in domeniul electric. Concurentii trebuie sa aiba cetatenie romana. Castigatorul unui Trofeu, in anii anteriori, de "Electrician al Anului" nu mai poate concura la acest concurs. De asemenea la concurs nu pot participa membri ai Consiliului Director AREL.

CAP. IV. INSCRIEREA LA CONCURS
Pentru inscriere in concurs se vor expedia urmatoarele documente :
- Copie act de identitate
- Copie act de calificare in domeniul electric
- CV cu activitatea desfasurata in domeniul electric
- Recomandari (texte semnate de la cei care cunosc participarea la lucrarea respectiva, sefi sau colegi). Acest document nu este obligatoriu.
- Proba de concurs, reprezentand detaliile despre o lucrare la care concurentul a participat efectiv in perioada 15 iunie 2010 - 30 august 2011. Proba trebuie sa fie prezentata in mod anonim, in format pdf sau doc si sa contina obligatoriu urmatoarele parti :
- Capitol introductiv (prezentarea motivatiei realizarii lucrarii)
- Memoriu tehnic (descrierea realizarii lucrarii)
- Anexe (desene, schite, tabele, scheme, orice imagini care ajuta la prezentarea lucrarii)
- Protectia muncii (detalii concrete despre masurile de protectia muncii luate la lucrarea respectiva)
Lucrarea trebuie sa se refere la o lucrare de executie, dar poate face referire si la partea de proiectare precum si la verificari, punere in functiune etc. Poate fi de orice nivel de tensiune si putere, din orice specialitate specifica electricienilor.
Documentele pentru inscriere in concurs se vor primi in perioada 15 august-15 septembrie 2011. Ele se vor expedia prin email la adresa info@asociatiaelectricienilor.ro .

Participantii au obligatia sa se asigure telefonic sau prin e-mail ca materialele necesare pentru inscriere au fost primite. Recomandam inscrierea din timp pentru a va asigura ca materialele au ajuns in timp util.
Concurentii nu vor plati nici un fel de taxa pentru participare.

CAP. V. DESCALIFICAREA
In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului, a Partenerilor, a Sponsorilor sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs.
Documentele inscrise trebuie sa fie conforme cu realitatea. Datele pot fi verificate. In cazul constatarii existentei oricarei tentative de frauda aceasta va conduce la descalificarea concurentului si interzicerea accesului in viitor la concursurile desfasurate de Organizator .
Organizatoriul nu isi asuma nici-o raspundere in cazul in care lucrarile inscrise folosesc elemente de continut (texte, imagini, scheme etc.) care incalca drepturile de autor sau de securitate a datelor. Intreaga raspundere apartine celui care a inscris lucrarea.

CAP. VI. JURIZAREA
Prima etapa de jurizare va avea loc in perioada 15-30 septembrie 2011, cand se va face preselectia celor 4 participanti la etapa finala. Juriul acestei etape va fi format din 5 membri care vor fi desemnati de Consiliul Director AREL pana la data de 15 septembrie. Acestia nu trebuie sa fie dintre cei inscrisi la concurs .
Juriul va aprecia : calitatea lucrarilor, aplicarea tehnologiilor noi, respectarea legislatiei in domeniu, originalitatea, eficienta aplicatiei, nivelul de pregatire practica si teoretica, corectitudinea lucrarii, respectarea normelor de securitatea muncii, credibilitatea si acuratetea informatiilor etc.
Daca vor considera necesar membrii juriului pot contacta participantii la concurs pentru a cere completari sau a verifica veridicitatea celor prezentate.

Etapa finala a concursului va avea loc in data de 7 octombrie 2011, in cadrul TIB 2011, cand cei 4 finalisti vor face o prezentare de maxim 15 minute in cadrul Simpozionului AREL, in prezenta juriului fazei finale, care va delibera clasamentul final. Acest juriu va fi numit in data de 1 octombrie 2011, de Consiliul Director AREL si va avea in componenta 5 membri .
In toata perioada de jurizare, pana la etapa finala, documentele concurentilor vor fi expuse in mod anonim.
Calcularea si anuntarea punctajului final se va realiza in cadrul evenimentului organizat de AREL in data de 7 octombrie 2011, in prezenta concurentilor, a organizatorilor, a sponsorilor, a publicului si a reprezentantilor presei care participa la eveniment.
Juriile concursului pot emite norme comune de punctare a concurentilor.

CAP. VII. PREMIILE OFERITE
Organizatorul, prin intermediul partenerului Romexpo SA si sponsorilor, ofera urmatoarele premii:
- Trofeul "Electricianul Anului 2011"
- Premiile 1, 2 si 3
Festivitatea de premiere va avea loc in data de 7 octombrie 2011, cand AREL organizeaza simpozionul tehnic din cadrul TIB.
Premiile vor consta in diplome, trofee, echipamente din domeniul electric, scule, carti, aparate si alte obiecte de valoare oferite de sponsori si de organizatori, iar castigatorii vor beneficia si de promovare mediatica.

Atat juriul cat si organizatorii pot decide acordarea altor premii sau mentiuni speciale.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare.

CAP. VIII. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

CAP. IX. DISPOZITII FINALE
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului.
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant .
Toate datele furnizate cu ocazia participarii la acest concurs pot fi folosite de Organizator in scopuri publicitare. Participand la acest concurs sunteti de acord, ca in cazul castigarii unui premiu imaginea castigatorului si continutul lucrarii sa fie folosite in scopuri publicitare, sau pentru activitati viitoare de marketing. Prin participarea la acest concurs se considera cunoscut si acceptat prezentul Regulament.
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 314
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017