TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 29 sep - 1 oct 2017

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 29 sep - 1 oct 2017

Mesajde mr marinel » Mie Sep 06, 2017 3:42 pm

Targul National Imobiliar TNI 29 septembrie - 1 octombrie.

Luna aceasta are loc evenimentul imobiliar al toamnei / Lansare târguri imobiliare 2018
Poza articol TNI.jpg
Poza articol TNI.jpg (90.97 KiB) Vizualizat de 1550 ori

Dragi colegi Electricieni Membrii ai Asociatiei Romane a Electricienilor – AREL. La finalul acestei luni va avea loc, în inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei. Ediția cu numărul 26 a Târgului Național Imobiliar TNI. Targul va avea loc în perioada 29 septembrie - 1 octombrie la Palatul Parlamentului- Sala Unirea. La acest eveniment aveti posibilitatea sa va intalniti sau reintalniti cu partenerii de afaceri dezvoltatori imobiliari, cu beneficiarii proiectelor voastre cumparatori de locuinte, spatii de birouri, spatii comerciale.

"În urmă cu 12 ani ne-am luat angajamentul de a susține și promova piața imobiliară din România, reunind într-un singur loc, de două ori pe an, principalele companii din acest segment și publicul direct interesat de cumpărarea de locuințe. După organizarea cu succes a 25 de ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI ne bucurăm că evenimentul creat de echipa BDOBC a reușit să stimuleze piața de real estate și să creeze tradiție în imobiliare. Locația de lux, planificarea minuțioasă și campaniile publicitare pe canale media de impact atât din mediul online cât și offline sunt punctele forte ale TNI prin care companiile ce au ales Târgul Național Imobiliar ca mijloc de promovare și creștere a vânzărilor obțin beneficiile dorite și revin ediție după ediție.

Deși au mai rămas patru săptămâni până la expoziția de toamnă și pentru că seriozitatea, predictibilitatea și imaginea contează enorm pentru activitatea imobiliară, lansăm cu mult timp în avans edițiile TNI pentru anul viitor. Acestea vor avea loc în aceeași locație de excepție: Palatul Parlamentului- Sala Unirea în perioadele 18-20 mai și respectiv 28- 30 septembrie 2018," declară Adrian BERCEA- General Manager BDOBC Business Center.

Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri în contact direct cu clienți targhetati și să realizezi
parteneriate de lungă durată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI!
Contactează echipa organizatorică pentru a-ți alege standul !

Evenimentele marca TNI reprezintă cadrul special creat în care companiile își pot îndeplini minim 7 obiective de business:
• Brand awareness
• Creșterea vânzărilor
• Studierea competiției
• Dezvoltarea de parteneriate
• Promovarea pe canalele media de impact
• Demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat;
• Discuții cu jurnaliști ce deja și-au anunțat prezența în cadrul manifestării.

Te invităm să participi la Târgul Național Imobiliar TNI
Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România!

Parteneri: Imobiliare.ro; Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții (ARACO); Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR), Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România (AAECR); Asociația Română a Electricienilor (AREL); Romania Green Building Council (ROGBC), Uniunea Arhitecților din România (UAR).
Mediatizare: Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, Wizmo.ro etc.
Te invităm să vizionezi:
Prezentarea video a locației: CLICK AICI!
Târgul Național Imobiliar în imagini : CLICK AICI!
DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 317
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017