Eveniment de Echipamente Electrice si Automatizari, IEAS2016

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

Eveniment de Echipamente Electrice si Automatizari, IEAS2016

Mesajde mr marinel » Sâm Sep 10, 2016 3:03 pm

Evenimentul de Echipamente Electrice si Automatizari, IEAS 2016
IEAS 2016.jpg
IEAS 2016.jpg (44.46 KiB) Vizualizat de 2269 ori

Editia a XII-a 20 – 23 Septembrie 2016, Palatul Parlamentului, Bucuresti

Ce este IEAS?

Evenimentul IEAS este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari din Romania. International Electric & Automation Show, IEAS, si-a propus inca de la prima editie din 2005 sa fie punctul de intalnire intre companii si specialisti, dezvoltand o serie de manifestari dedicate acestora, ce sunt in concordanta cu tendintele din piata. IEAS reprezinta mai mult decat un targ tehnic, conferinte si prezentari, IEAS imbina elemente de show pentru a contura un cadru atractiv timp de 4 zile cu actiuni de matchmaking si business networking.

Cand are loc?
Evenimentul IEAS are loc anual in luna septembrie. Editia a XII-a va avea loc in perioada 20 – 23 Septembrie 2016.
Unde se desfasoara?
Evenimentul se desfasoara la Palatul Parlamentului din Bucuresti pe o suprafata de aproximativ 3.600 mp in salile Unirii, Take Ionescu, I.C. Bratianu si Nicolae Balcescu.

Cui se adreseaza?
Evenimentul are un format business to business si se adreseaza in mare masura tuturor industriilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electronica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria lemnului, HORECA, IT&C, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale.

Cine sunt expozantii?
Cele mai importante companii de profil din tara si din strainatate prezinta cele mai noi tehnologii printr-o expunere de exceptie. Printre participantii la IEAS de-a lungul anilor se numara: 3M, ABB Romania, AE&T Trading, Aem, Automatica, Eaton, Electrica SA, Electroalfa, Electromagnetica, Electrotel, Energobit, Emka Beschlagteile, Finder Echipamente, Harting, Icpe SA, Icpe Actel, Kreatron, Legrand Romania, Luxten Lighting, Multi-Contact, National Instruments, Obo Bettermann, Schneider Electric, Pepperl+Fuchs, Proenerg, Phoenix Contact, Rittal Sisteme, Romenergo, Siemens Romania, Transelectrica, Tyco Romania, Toyota Material Handling Romania, Wago Romania, Weidmuller si multi altii.

Cine sunt vizitatorii?
Anual, 4.000 de vizitatori specializati sunt inregistrati in cele 4 zile de expunere la IEAS.
Peste 40% dintre vizitatori sunt reprezentanti de vanzari, experti achizitii, responsabili aprovizionare, coordonatori departamente tehnice si de proiect. Mai mult de 25% sunt directori, directori zonali, sef departament, asociati. Restul procentului de vizitatori este impartit catre: electricieni, ingineri, tehnicieni, instalatori, maistri, coordonatori proiect, specialisti IT, contabili, arhitecti, cercetatori, studenti, designeri, proiectanti, responsabil din sectoarele comerciale, reprezentanti mass-media.

Teme dezbatute in cadrul conferintelor IEAS.
In paralel cu evenimentul au loc conferinte organizate in sala Nicolae Balcescu. Scopul acestora este de a face cunoscuta cercetarea de varf din domeniul stiintei, fabricatiei si a educatiei ingineresti cat si premisele unor colaborari eficiente intre diferite scoli superioare, specialisti si companii din tara si strainatate. In cadrul conferintei se urmareste sa se prezinte, promoveze si disemineze rezultate noi ale stiintei romanesti in Europa si in lume si sa se dezvolte relatii de colaborare intre organizatiile educationale si de cercetare din Romania si cele din cadrul mai larg al Uniunii Europene. Mai precis sa se dezvolte programe educationale, de cercetare-proiectare in comun la nivel de specialisti, profesori etc.
Generat din nevoia de a extinde aria tematica si de a aborda mai amplu subiectele propuse, implicand un numar cat mai mare de specialisti din domeniu, din Romania si de peste hotare, conferintele au devenit un eveniment anual de anvergura in domeniul energetic romanesc, aducand sub acelasi acoperis cele mai importante firme din domeniul energetic si de echipamente electrice, lideri din domeniul academic si institutiile de stat, oameni de afaceri si persoanele de decizie din intreprinderile sectorului energetic

Temele conferintelor din ultimii doi ani sunt prezentate detaliat in brosura evenimentelor.
Anul trecut, la IEAS 2015, conferintele au abordat tema SmartCity prin „Bucuresti pe ruta Smart City”, ce a adus in prim-plan urmatoarele subiecte:
Proiecte Smart in Municipiul Bucuresti:
“Centrul de Management Integrat pentru Situatii de Urgenta” / “Calea Victoriei – un spatiu pentru biciclisti si pietoni”
Proiecte Smart in lume:
“Ierusalim si Buenos Aires – orase sigure” – prezentat de MER GROUP / “Hamburg – un oras cu traffic fluent” – prezentat de SWARCO / “Londra – un oras cu retele inteligente” – prezentat de SIEMENS
Posibilitati de finantare ale proiectelor “ Smart City ” din fondurile UE
Participanti in Prezidiu:
Narcis Catalin Beciu, Secretar de Stat – Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri / arh. Gheorghe Patrascu, Arhitect sef al Municipiului Bucuresti / Marian Cohen, Presedinte MER GROUP / dr.ing. Gerhard Ploss, Managing Director, SWARCO TRAFFIC SYSTEMS GmbH / ing. George Catalin Costache, CEO SIEMENS ROMANIA / Sefan Varfalvi, membru CESE – Comitetul Economic si Social European.

Parteneriate strategice pentru IEAS.
IEAS are alaturi parteneri puternici si de renume. Cele mai importante asociatii si consilii de profil, participa activ in diseminarea informatiilor despre eveniment si contribuie la promovarea si vizibilitatea acestuia: Asociatia Smart City Pro (ASCP), Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), Patronatul Societatilor de Constructii (PSC), Asociatia Generala a Inginerilor din Romania (AGIR), Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR), Uniunea Generala a Industriasilor din Romania (UGIR), Federatia Patronala Energetica (APEN), Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Patronatul Roman din Industria Electronica, Electrotehnica, Tehnologiei Informatiei (APREN), Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE).
IEAS face demersuri constante pentru a deveni un partener de incredere pentru industria romaneasca.

Promovarea evenimentului
Evenimentul de Echipamente Electrice si Automatizari se bucura de o promovare puternica in revistele de specialitate si pe websiteurile dedicate precum: Electricianul, Tehnica si Tehnologie, Energynomics, Mesagerul Energetic, 100% Construct, Proidea, Ebuild, Tehnologiile Energiei, Univers Ingineresc, Icemenerg, Agenda Constructiilor, Bursa Constructiilor, Constructiv, Tehnica Instalatiilor, Mentenanta si Distributie Industriala – MSDI, Portal Electric, Ghidelectric.ro, IMM Romania, IBC Focus, Curierul National, Easy Engineering, Technomarket.
De asemenea, evenimentul este prezent la toate targurile de profil din tara. Promovarea interna este dublata cu prezenta evenimentului IEAS la targurile de profil din Europa – Hannover Messe, Light+Building Frankfurt, Amper Expo, etc. IEAS are o promovare targetata, punandu-se accentul pe media de specialitate si de interes pentru potentiali expozanti si vizitatori.
Va asteptam la IEAS – Palatul Parlamentului – 20 – 23 Septembrie 2016.
DK EXPO / Str. Slt. Virgil Stoianovici, Nr. 4, Ap. 3, Sec. 1, Bucuresti
Telefon/ Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84 / E-mail: office@dk-expo.ro / http://www.ieas.ro
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017