CONSULTANTA GRATUITA PENTRU CONSUM EFICIENT DE ENERGIE

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

CONSULTANTA GRATUITA PENTRU CONSUM EFICIENT DE ENERGIE

Mesajde mr marinel » Joi Sep 01, 2016 12:21 pm

CONSULTANTA GRATUITA PENTRU CONSUM EFICIENT DE ENERGIE PENTRU IMM-URI SI STARTUP-URI!
Header_Start2act.png
Header_Start2act.png (67.65 KiB) Vizualizat de 2545 ori

Finantat in cadrul Programului de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, proiectul START2ACT (http://www.start2act.eu) sprijina tinerele IMM-uri (cel mult 5 ani) si startup-urile pentru a economisi energia si a-si reduce costurile la locul de munca. Pentru a ne indeplini aceasta misiune, proiectul ofera gratuit un program de training si mentorat (consultanta tehnica) in noua tari europene: Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia si Marea Britanie.

Parerea dumneavoastra este foarte importanta! Daca lucrati intr-un start-up sau intr-un IMM infiintat dupa anul 2011 (inclusiv), va rugam sa completati chestionarul nostru, pentru a ne ajuta sa adaptam acest sprijin la necesitatile dumneavoastra. Acest lucru va necesita numai 10 minute. Va rugam sa accesati link-ul de mai jos (va rugam sa copiati intregul link in browserul dvs, inclusiv https):

https://www.vragenlijst.uvt.nl/start2act/ro

Prin completarea acestui chestionar, veti sprijini propria dumneavoastra firma: vom veni la locul unde va desfasurati activitatea pentru masuratori, solutii si sfaturi oferite gratuit, dedicate obtinerii economiilor de energie prin metode care nu implica costuri sau doar costuri reduse.
In plus, veti avea sansa sa castigati un telefon Samsung Galaxy S6 sau alte premii valoroase! Mai multe informatii obtineti pe http://www.start2act.eu.

Va multumim anticipat pentru sprijin si ne vom bucura sa intram in contact cu dumneavoastra!


ENERO- Centrul pentru Promovarea Energiei Curate si Eficiente in Romania (http://www.enero.ro), partner in proiectul START2ACT
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017