CURS ANRE SESIUNE TOAMNA 2015 5-10oct CONSTANTA

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

CURS ANRE SESIUNE TOAMNA 2015 5-10oct CONSTANTA

Mesajde mr marinel » Sâm Sep 12, 2015 6:55 am

Curs autorizare/reautorizare, (VP), (RTE), (EXP) ANRE a electricienilor sesiunea Tomna 2015 Constanta. 5 – 10 octombrie.

Curs de pregatire teoretica in vederea autorizarii-reautorizarii ANRE a electricienilor cat si curs de pregatire teoretica pentru electricienii autorizati ANRE in vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de (VP), (RTE), (EXP) in domeniul instalatiilor electrice sesiunea de Toamna 2015 Constanta.

Asociatia Romana a Electricienilor - AREL organizeaza in perioada 5-10 octombrie la Constanta, curs de pregatire teoretica in vederea autorizarii-reautorizarii ANRE a electricienilor cat si curs de pregatire teoretica pentru electricienii autorizati ANRE in vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de verificator de proiecte (VP), responsabil tehnic cu executia (RTE), precum si a expertilor tehnici de calitate si extrajudiciari (EXP) in domeniul instalatiilor electrice sesiunea de Toamna 2015 Constanta.

PREVEDERI LEGALE
În conformitate cu prevederile art. 25 si art.37 ale „Regulamentului pentru autorizarea electricienilor care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sistemul electroenergetic”, aprobat prin Ordinul Presedintelui ANRE nr. 11/2013, publicat în Monitorul Oficial nr. 152 din 21.03.2013, participarea la primul examen de autorizare, indiferent de gradul si tipul solicitat de candidat, precum si inscrierea pentru reautorizare (prelungirea valabilitatii) pentru acelasi grad detinut deja, este permisa numai dupa ce candidatul face dovada ca a urmat un curs de pregatire teoretica în domeniul instalatiilor electrice (curs obligatoriu pentru electricienii autorizati - in conformitate cu ordinul mai sus mentionat - cel putin o data la 5 ani ).

PROGRAMUL DESFASURARI CURSULUI DE PREGATIRE TEORETICA.
Se va desfasura in serii de cate 25 electricieni este programat in perioada 5 – 10 octombrie 2015 intre orele 09:30 - 16:30 dupa urmatorul program:

5 – 7 octombrie curs autorizare-reautorizare a electricienilor
8 – 10 octombrie curs pentru electricienii autorizati ANRE in vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de (VP), (RTE), (EXP).

LOCUL DE DESFASURARE AL CURSULUI
Voi anunta in timp util.

GRUP TINTA
Electricieni care isi propun sa sustina examenul de autorizare ANRE sau doresc sa-si prelungeasca valabilitatea legitimatiei de autorizare ANRE (sa se reautorizeze). Electricienii autorizati ANRE care vor sa dobandeasca sau sa prelungeasca valabilitatea legitimatiei de verificator de proiecte (VP), responsabil tehnic cu executia (RTE), precum expert tehnic de calitate si extrajudiciar (EXP).

DURATA CURSULUI
Programul are o durata de 3 zile, respectiv 20 ore de formare (6-7 ore/zi), fiind un program de perfectionare intensiv, combinând prezentari ale legislatiei si a normativelor tehnice, dar si prezentari, studii de caz, seminarii de comentarii pe baza normativelor, rezolvarea de probleme si chestionare urmarind tematica de concurs.
Durata pregatirii teoretice – 10 ore
Durata pregatirii aplicative – 10 ore

CONDITII DE ACCES
Dosarul de înscriere cuprinde urmatoarele acte necesare:
- cerere de înscriere;
- copie CI;
- copie diploma de studii (certificat calificare în domeniul electric);
- acte doveditoare vechime electrician
- taxa de înscriere.
Inscrierea si depunerea acestor documente se poate face la sediul AREL, Str. Soseaua Oltenitei nr. 225 A, sect.4, Bucuresti, interfon 61 C, etaj 1, biroul 6.
Sau prin e-mail:
secretariat.arel@gmail.com relatii la telefon 0722 887 560 / 0741388383 / 0767952517
Contracte firme sau oferte personalizate la e-mail asociatia.electricienilor@gmail.com relatii la telefon 0722622697 / 0744544886

OBIECTIVELE CURSULUI
La finalul cursului, absolventul îsi va completa si actualiza cunostintele de specialitate, legislatie, a regulamentelor si a normativelor specifice domeniului electric.

OBSERVATII PRIVIND EVALUAREA CURSANTILOR
- instrumentul prin care se realizeaza evaluarea este test scris tip grila;
- testul scris se desfasoara pe durata a 60 minute;
- nota la examenul de absolvire reprezinta nota obtinuta la testul final de evaluare;
- participantii care nu promoveaza examenul de absolvire al cursului, se pot înscrie pentru
sustinerea altui examen de absolvire în aceleasi conditii, cu urmatoarea serie de cursanti.
Participantii care promoveaza examenul vor primi un certificat de absolvire necesar înscrierii pentru examenul de autorizare ANRE

PRETUL CURSULUI
AUTORIZARE/REAUTORIZARE
gratuit / electrician cursant membru AREL cu cotizatia platita integral pe anul 2015.
300 lei alti solicitanti: electricieni, firme
(VP), (RTE), (EXP)
200lei /electrician cursant membru AREL cu cotizatia platita integral pe anul 2015.
400 lei alti solicitanti: electricieni, firme.

Taxa de înscriere se poate plati:
- în contul Asociatiei Române a Electricienilor deschis la BCR Filiala sector 4, Cont: RO13RNCB0278101353220001, CIF: 23941710.
- la sediul Asociatiei Romane a Electricienilor.


*Au intaietate membri AREL alti solicitanti: electricieni, firme in ordinea achitari contravalori cursului.
*Cu ocazia cursului aveti posibilitaea sa achizitionati normativul I7-2011.
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017