PARTENERIAT SI PROTOCOL COLABOARARE AREL&AGROSTANDARD

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

PARTENERIAT SI PROTOCOL COLABOARARE AREL&AGROSTANDARD

Mesajde mr marinel » Vin Iun 26, 2015 11:20 am

Asociaţia Română a Electricienilor –AREL va participa in perioada 2-5 iulie 2015 la AgroStandard EXPO in com. Lilieci, jud. Ilfov, DN2, km 25 București-Urziceni.

PROTOCOL DE COLABORARE
Intre
Asociaţia Română a Electricienilor –AREL
logo arel.png
logo arel.png (36.44 KiB) Vizualizat de 3842 ori

si
S.C. Red Moon Media SRL organizator al AgroStandard EXPO
unnamed.jpg
unnamed.jpg (8.09 KiB) Vizualizat de 3842 ori

Având în vedere:
Cadrul naţional strategic pentru dezvoltarea durabilă a sectorului agroalimentar şi a spaţiului rural românesc în perioada 2014-2020, starea actuală a agriculturii şi a spaţiului rural românesc, polarizarea exploatațiilor agricole în termeni de suprafață și potențial, nevoia acută a fermierilor de utilaje, spații de depozitare, unități de procesare, acces la tehnologii și echipamente care să-i ajute să devină competitivi în lupta acerbă pentru accesul pe piețele din Uniunea Europeană și din lume, precum și:
• Necesitatea unei expoziții specializate pe unități de procesare și spații de stocare, precum și a uneia dedicată silviculturii și fermelor de deal și munte, astfel de evenimente nefiind organizate până acum în România.
• Facilitarea contactului fermierilor cu cele mai avansate tehnologii, atât în sectorul procesării și al stocării produselor agricole, cât și în cel al silviculturii.
• Necesitatea maturizării pieței românești de expoziții, atât în ceea ce privește acoperirea nișelor sectorului agricol, cât și acoperirea teritorială a României.
• Nevoia de expoziții profesionist organizate, cu o tematică mai clară și cu un specific mai bine conturat.
• Facilitarea accesului unor segmente mai largi de fermieri, care din considerente financiare, nu pot beneficia acum de utilaje și tehnologii performante.
• Nevoia de parteneriate între organizatorii de expoziții și federațiile producatorilor din agricultura, industria alimentara si servicii conexe din România, în vederea unei mai bune adaptări a ofertelor la nevoile reale ale fermierilor.
• Nevoia acută de parteneriate între organizatorii de expoziții și camerele de comerț și industrie care activează în România.

PROTOCOL DE PARTENERIAT
Asociaţia Română a Electricienilor, cu sediul Bucuresti, reprezentată de domnul Ioan Faur, în calitate de Partener
și
S.C. Red Moon Media SRL, cu sediul în Bucureşti reprezentată de domnul Coordonator de Proiect Paul Bardașu, în calitate de Partener

PRINCIPIUL DE BAZĂ:
Relaţiile de colaborare între părţi se întemeiază pe principiile colaborării şi respectului reciproc, în vederea armonizării intereselor specifice şi a obiectivelor comune, mai specific, cu scopul de a implementa programele comune de dezbatere şi promovare şi/sau cercetare-dezvoltare, în beneficiul spaţiului rural românesc.

OBIECTIVE:
1. Creşterea gradului de conştientizare în rândul cetăţenilor României asupra valorilor naturale, potenţialului economic şi cultural al spaţiului rural românesc, în special în rândul managerilor implicaţi în dezvoltarea rurală, din organizaţiile profesionale şi/sau din cadrul agenţiilor guvernamentale;
2. Facilitarea accesului fermierilor la tehnologii, utilaje, echipamente și servicii de finanțare prin intermediul evenimentelor AgroStandard EXPO.

CONDIȚII SPECIFICE:
Activităţile desfăşurate de cei doi parteneri în vederea atingerii obiectivelor descrise sunt:

AgroStandard EXPO va pune la dispoziția Partenerului:
• discount de 20% acordat membrilor expozanți ai AREL pentru participarea la AgroStandard EXPO

Partenerul va asigura pentru AgroStandard EXPO:
• Comunicarea prin canalele proprii către, membri ai asociației, a datei, a locației, a programului de desfășurare și a expozanților participanți la evenimentul AgroStandard EXPO.
• Transmiterea către membrii asociației a comunicatelor legate de evenimentul AgroStandard EXPO.
• Comunicarea către membrii asociației a informațiilor specifice prin conferințe organizate cu titlu gratuit în cadrul AgroStandard EXPO.


RESPONSABILITĂȚI SPECIFICE:
Partenerii vor contribui cu resurse materiale şi imateriale în limita posibilităţilor, fără obligaţii ulterioare, în limita atingerii obiectivelor comune. Durata de desfăşurare a prezentului protocol este între 15 mai 2015 - 31 decembrie 2015 cu posibilitatea prelungirii și după această dată.
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017