Sprijina AREL redirectionand 2% din impozitul deja platit.

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

Sprijina AREL redirectionand 2% din impozitul deja platit.

Mesajde mr marinel » Lun Ian 05, 2015 5:49 pm

Formularul 230 Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual şi deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ (OPANAF 4018/2015)
Formular 230: https://drive.google.com/file/d/0B_KNte ... sp=sharing

Se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii şi asimilate salariilor, în următoarele situaţii: - au efectuat în anul de raportare cheltuieli pentru acordarea de burse private conform Legii nr.376/2004 privind bursele private, cu modificările şi completările ulterioare şi solicită restituirea acestora; - optează pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii sau unităţilor de cult. Contribuabilii care îşi exprimă această opţiune pot solicita direcţionarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult. Se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România; b) organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit, pentru ceilalţi contribuabili persoane fizice. Formularul se depune în format hârtie, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare de primire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.


Formularul 200 Declaraţie privind veniturile realizate din România (OPANAF 3883/2015) Aici se incadreaza si PFA.
Formular: https://drive.google.com/file/d/0B_KNte ... sp=sharing

Declaraţia se depune de către persoanele fizice care realizează, în mod individual sau într-o formă de asociere, venituri în bani şi/sau în natură din România, provenind din: - Activităţi independente; - Cedarea folosinţei bunurilor; - Activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real; - Piscicultură; - Silvicultură; - Transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise; - Operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi orice alte operaţiuni similare, altele decât cele cu instrumente financiare tranzacţionate pe pieţe autorizate şi supravegheate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare.
Declaraţia se depune, împreună cu anexele completate, dacă este cazul, în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire ori prin celelalte metode prevăzute de lege. Declaraţia poate fi depusă şi prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, prin utilizarea serviciului de depunere declaraţii on-line, existent pe portalul e-guvernare.ro Program https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/ ... BIS9nQSEh/Numele organizatiei: Asociaţia Română a Electricienilor
- Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 23941710
- Contul organizatiei in format IBAN: RO13RNCB0278101353220001
- Banca: BCR
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Re: Sprijina AREL redirectionand 2% din impozitul deja platit.

Mesajde mr marinel » Mar Ian 06, 2015 11:34 am

Salutare la taoata lumea.

Va urez si pe aceasta cale un an bun cu sanatate si realizari maxime.
O rugaminte catre cei care vor depune declaratia 200 sau 230 in favoarea AREL.
Dupa ce ati inregistrat formularul la circa financiara de care apartineti (se depune in dublu exemplar, unul vi se returneaza cu nr de inregistrare)
Va rog scanati si trimiteti o copie pe adresa AREL asociatia.electricienilor@gmail.com

Va multumim.
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania


Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017