CONCURSUL NATIONAL ELECTRICIANUL ANULUI 2014

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

CONCURSUL NATIONAL ELECTRICIANUL ANULUI 2014

Mesajde mr marinel » Joi Oct 16, 2014 10:24 am

Va asteptam la Concursul National Electricianul anului 2014.
AREL Trofeul Electricianul anului..jpg
AREL Trofeul Electricianul anului..jpg (65.49 KiB) Vizualizat de 3311 ori


Anul acesta cu sprijinul paretenerilor si sponsorilor Asociatia Româna a Electricenilor http://www.arel.ro premiaza castigatorul trofeului cu o autoutilitara dotata cu echipament de lucru si verificari electrice pentru joasa tensiune.

La ROMEXPO sambata 18 octombrie, în cadrul ExpoEnergiE 2014 la standul AREL 49 - 52 din pavilionul C1 vor vea loc dupa urmatorul program

Etapa eliminatorie Electricianul Anului 2014 orele 10.30 -12.30
Etapa semifinala Electricianul Anului 2014 orele 13.30 – 15.00

Din regulament:
Art. 2. Concursul se desfasoara in perioada: 15 octombrie - 21 noiembrie 2014.
Art. 3 Etapele eliminatorii și semifinala se vor desfasura în data de 18 octombrie 2014.
Art. 4.Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul expozitiei RENEXPO, in data de 21 noiembrie 2014.

CAP. III. DREPTUL DE PARTICIPARE
Art. 5. La acest concurs poate participa orice persoana fizica majora care are o calificare in domeniul electric si cetatenie romana. Castigatorul unui Trofeu, in anii anteriori, de "Electrician al Anului" nu mai poate concura la acest concurs. De asemenea la concurs nu pot participa membri ai Consiliului Director AREL.
CAP. IV. INSCRIEREA LA CONCURS
Art. 6. Înscrierile se vor desfasura la Standul Asociatiei Romane a Electricenilor , din cadrul Expo EnergiE Bucuresti – complex expozitional ROMEXPO , în perioada 15 – 18 octombrie (pâna la începerea etapei eliminatorii) în conformitate cu următoarea procedura.:
- Se vor prezenta la stand si vor solicita inscrierea in concurs urmand sa primeasca un talon format din doua componente detasabile , pe ambele fiind notat codul de concurs. Matca talonului conținând codul va rămâne la organizator iar cea de-a doua parte , pe care se vor înscrie datele de identificare ale concurentului , va ramâne la participant
CAP.V DESFĂȘURAREA CONCURSULUI
Art. 7 În data de 18 octombrie persoanele înscrise se vor prezenta in sala de concurs , care va fi comunicata în momentul înscrierii , având asupra lor talonul de înscriere și un act de identitate valabil.
Art. 8 Proba eliminatorie va consta dintr-un chestionar teoretic conținând 24 de întrebări a cărei tematică este aceiași ca la examenul de autorizare ANRE , la nivelul de grad II de autorizare. Durata de soluționare a chestionarului este de 50 de minute. Pe chestionar se va menționa codul de înscriere în concurs.
Art. 9 Este declarat promovat în etapa semifinală participantul (a) care a obținut un minim de 21 de rezultate considerate corecte de către comisia de evaluare.
Art. 10 Validarea participanților , respectiv înscrierea nominală în concurs , se va face prin validarea chestionarului , ce au un minim de 21 de soluții corecte , și predarea talonului completat , acesta fiind verificat pentru a fi în conformitate cu datele de identitate.
Art. 11 Etapa semifinală va consta dintr-un set de 3 întrebări extrase dintr-un numar de 33 de bilete și o întrebare din domeniul electric adresată din public.Întrebările de pe bilete vor fi câte una din electrotehnică , una din legislație , și una din norme tehnice (bibliografia va fi aceiași ca și la etapa eliminatorie ) și o întrebare din public din tematicile speciale ale concursului ”Electricianul Anului 2014” – siguranța în instalațiile electrice , sisteme de energie regenerabilă și eficență energetică. Comisia de evaluare poate să respingă întrebarea din public dacă aceasta nu se încadrează în tematică sau dacă este de un nivel ce excede tematica menționată mai sus.
Art. 12 Este declarat promovat în etapa finală , participantul care răspunde corect la toate cele 3 întrebări de pe biletul de concurs ca și la cea din public.
Art. 13 Numarul maxim de finalisti care vor promova in etapa finala este de 12 . În cazul în care numărul celor care promovează , în finală , este mai mare decît numărul maxim se va organiza o etapă de baraj în următoarele 14 zile , etapă ce va avea loc la sediul centrului de instruire al Asociatie Române a Electricenilor și va consta într-o probă practică de măsurători electrice , în conformitate cu Cap. VIII din I7/2011
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017