Schneider Electric prezintă la IEAS2014 cele mai noi produse

Stiri, evenimente, actiuni organizate de AREL

Schneider Electric prezintă la IEAS2014 cele mai noi produse

Mesajde mr marinel » Mar Sep 09, 2014 11:25 am

Schneider Electric prezintă la IEAS 2014 cele mai noi produse și soluții de eficiență energetică

http://gazetadestiri.com/schneider-elec ... nergetica/

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, va participa la cea de-a X-a ediție a evenimentuluiInternational Electric & Automation Show (IEAS), care va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Palatul Parlamentului din București. Compania va prezenta cele mai noi soluții de eficiență energetică, automate programabile de ultimă generație, soluții complete pentru instalații de ridicat, precum și soluții de alimentare electrică neîntreruptibilă.

Florentina-Totth-Country-President-Schneider-Electric-Romania-300x225.jpg
Florentina-Totth-Country-President-Schneider-Electric-Romania-300x225.jpg (12.25 KiB) Vizualizat de 3426 ori


„La această ediție aniversară a IEAS, le-am pregătit o serie de surprize companiilor și persoanelor interesate să-și îmbunătățească eficiența energetică, astfel că îi invităm pe toți să viziteze standul nostru de la Sala Palatului. Noutățile pe care le vom prezenta vizează în special sectorul industrial, însă oferta expusă în cadrul IEAS cuprinde și produse și soluții dedicate altor piețe cărora ne adresăm, precum cea a clădirilor comerciale și rezidențiale, cea a energiei sau cea a centrelor de date”, a declaratFlorentina Totth, Președinte Schneider Electric România și Republica Moldova.
La IEAS 2014, Schneider Electric va prezenta în premieră noua generație de automate programabile Modicon. Cele trei modele din noua gamă, M221, M241 și M251, integrează cele mai moderne tehnologii hardware și software și oferă cea mai competitivă soluție din piață, în ceea ce privește raportul dintre performanță și preț.
O altă soluție disponibilă recent pe piața din România, care va fi expusă la Sala Palatului, este telecomanda radio Harmony eXLhoist, pentru controlul intuitiv și fiabil al podurilor rulante și al macaralelor. Combinând designul ergonomic, durata lungă de viață a bateriei și o oprire de urgență wireless SIL 3, soluția facilitează comanda de la distanță a macaralelor, oferind, în același timp, o protecție mai mare operatorului și mașinii.
Tot la această ediție a IEAS, compania va aduce în fața publicului Altivar Process, un variator de viteză care integrează servicii inteligente. Compact, flexibil, cu funcții de monitorizare în timp real a proceselor industriale, Altivar Process oferă servicii cu valoare adăugată în industrii precum distribuția apei, petrol și gaze, industria alimentară și a băuturilor etc., asigurând funcționarea aplicațiilor la un nivel optim de eficiență.
O altă noutate dedicată sectorului de clădiri, dar și celui industrial o reprezintă gama de centrale de măsură PowerLogic PM5000. Fiecare model oferă combinații de funcții destinate să îndeplinească cerințele aplicațiilor de management al costurilor cu energia și reprezintă un instrument excelent care îi poate ajuta pe utilizatori să-și îmbunătățească eficiența operațională, fiabilitatea rețelei și performanțele de business.

schneider-electric1-300x201.jpg
schneider-electric1-300x201.jpg (30.08 KiB) Vizualizat de 3426 ori


Schneider Electric va prezenta și soluții destinate sectorului rezidențial. Alături de soluția pentru case inteligente, care permite controlul consumului de energie dintr-o locuință prin intermediul standardului internațional KNX, compania va aduce la stand un noul modul logic pentru automatizări de case și clădiri,homeLYnk. Pe lângă funcții logice, programe orare și interfețe multiple către alte sisteme (spre exemplu, măsurarea consumului de energie electrică, audio-video etc.), homeLYnk permite vizualizarea și controlul funcțiilor clădirii de la distanță, prin intermediul unei aplicații instalate pe PC, smartphone sau tabletă. Soluția prezintă și o funcție suplimentară de vizualizare a graficelor de consum, care îi ajută pe utilizatori să ia deciziile potrivite pentru reducerea consumului de energie electrică.
mr marinel
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 318
Membru din: Dum Aug 23, 2009 11:00 am
Localitate: Bucuresti Romania

Înapoi la Anunturi AREL

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017